Advokatska kancelarija Crna Gora pruža sve vrste pravnih usluga: krivični postupci, parnični postpupci, vanparnični postupak, registracija privrednih društava i NVO, ugovori i posredovanja, izvršni postupak, obligaciono pravo, konsultantske usluge, zastupanje u kupoprodajama nepokretnosti.
EnglishРусский

Adresa:
Ivanbegova 2 - Cetinje, Crna Gora

Mob.:
+382 (0)67 601 314
+382 (0)69 948 934

E-mail:
office@lagator-vujovic.me

Website:
www.lagator-vujovic.me

Naslovna

Advokatska kancelarija “Lagator-Vujović” (Cetinje, Crna Gora) nudi specijalizovano znanje i savjete u okviru širokog spektra oblasti prava.

Smatramo da je dobar odnos sa klijentima nešto na čemu treba raditi svakodnevno te i na ovaj način pokušavamo da korisnicima naših usluga pružimo svu potrebnu pomoć i podršku.

Kvalitetan odnos sa klijentima prvenstveno počiva na temelju dobre komunikacije, dugogodišnje prakse i stečenog znanja u obavljanju advokatskih poslova, sve sa ciljem pružanja visokog kvaliteta advokatskih usluga.

Savjeti advokata su uvek direktni, praktični i poslovno orijentisani, a rešenja su efikasna i dokazano doprinose poslovanju klijenata.

Advokatska kancelarija “Lagator-Vujović” je posvećena klijentima, njen pravni tim je predan u radu, konstantno težeći ka dostizanju visokih etičkih i profesionalnih standarda. Želimo da budemo vaš oslonac, pravni servis kojem se uvijek sa punim povjerenjem možete obratiti i ustupiti nam vaše probleme.


Izdvajamo
:

 

  • Korisni linkovi - Sajtovi institucija | Više »